Made with Hart - Hjertesak

Har du hørt om det unge Ukrainske hockeylaget Sdyshor som består av 24 flotte ungdommer?


Dette er laget som var på vei til en turnering i Ungarn samme dag som deres hjemby, Kharkiv, ble bombet og innvadert av den russiske hæren. De var da uten retrettmuligheter, og hadde svært begrenset med klær, og ressurser med seg. Laget, som er råe hockeyspillere på krets/ region-nivå, er nå påmeldt i det norske seriespillet for U-16. Ungdommene er nå flyktninger i Norge/ Stavanger, med ukjent språk og kultur. Flere av dem er her helt alene, altså uten noe familie. De bor i den gamle offiser forlegningen på Sola Sjø, 15 min fra Stavanger.
 
Vi leste om hockeylaget, og fikk informasjon via nære venner om at guttene hadde et sterkt behov for klær, sko, undertøy, ull for å imøtekomme høst og vinter. Made with Hart samlet sammen noen kasser med klær til dem, men vi ønsket å gi mer. Derfor ringte Alex Hart gode venner i klesbransjen, og sammen samlet vi inn varer for flere hundre tusen kroner. Vi takker våre venner i Session, Bambusa, Varsity, sports-bransjen og Kastel Shoes for giverglede.
Fredag 30. September fikk Alex møte hockeylaget i DNB arena. Et sterkt møte med de unge talentene, som dager i forveien har scoret 48 mål på 3 kamper. Stor respekt til de unge talentene som viste stor glede og ydmykhet.
Vi ønsker at disse flotte ungdommene skal få en så normal hverdag som mulig, og i alle fall passe på at de har klær til hverdag og trening.

Ønsker du å bidra til laget kan du sende oss en mail eller melding.

post@madewithhart.no

+47 400 00 710


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres