MTM Skjorter

Med vårt Made with Hart målsøm eller “Made to Measure” skjorte-produkt tilbyr vi et bredt utvalg av stoffer i luksuriøs bomull og lin. Skjortene kan tilpasses med ulike design av krager, mansjetter og flere spennende detaljer. Vi tilbyr også håndbroderte monogram som tillater deg å personliggjøre skjorten på en diskré måte. Alle detaljer på skjorten din er tilpasset for hånd og satt sammen for å skape et balansert produkt basert på geometri, design og funksjonalitet.

Priseksempel på skjorter

  • 1 stk skjorte i 80-100/2s cotton count fra. 2000,-
  • 1 stk skjorte i 120/2s cotton count fra. 2200,-
  • 1 stk skjorte i lin fra 2200,-
  • 1 stk håndlagd skjorte fra 4500,-

MTM Dress og Jakker

Vårt Made with Hart målsøm eller “Made to Measure” dress- og jakke-produkt tilbyr et omfattende utvalg av ypperste kvalitet. Vi jobber med noen av verdens beste stoff-leverandører og kan tilby alt fra klassisk super 100s ull til elegant kasjmir. Vi lager jakker i full- eller halv-canvas alt etter hva du selv ønsker. Det er ekstremt mange tilpasningsmuligheter: Valg av jakkeslag, knapper, lommer og fôr for å nevne et par.

Pris på dress (jakke og bukse) i stoffer fra typiske Italienske leverandører som f.eks. Vitale Barberis Canonico, Reda og Marlane i Super 110s kvalitet.

  • Limt konstruksjon fra 10 800 kr
  • Halv-canvas konstruksjon fra 11 800 kr
  • Full-canvas konstruksjon fra 12 800 kr

Målsømbooking

Ønsker du å booke målsømtime hos oss? Da er det bare til å fylle ut skjemaet på siden her, send inn. Så skal vi kontakte deg så snart vi får sett igjennom det, åpnet kalenderen og slått ditt nummer. Vennligst vent i spenning.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.