AUTOPIA EXPO 2024

En av Norges største bil- og motormesser.

Motorglede for store og små

Eksklusive og fargeglade kjøretøy, høye lyder, og selvsagt motor til glede for store og små. En fantastisk start på våren.

5 fulle haller med opplevelser, sport- og superbiler, klassiskere, motorsykler og unike kjøretøy samt det aller beste av bilutstyr, tilbehør og rekvisita.

AUTOPIA EXPO er et samlepunkt for lidenskap, håndverk, fart og spenning.23.700 BESØKENDE

En ny publikumsrekord i 2024!


AUTOPIA EXPO er en voksende suksess, takket være et utrolig team med arrangører, gode samarbeidspartnere hyggelige utstillere og ikke minst alle deltakere som brenner for motor og glede.

Kvalitet


Målsøm og motor satt meget pent sammen - det er tydelig at valg av høy kvalitet og håndverk er like viktig for biler og skreddersydde klær.Norgesmestere 2024

Yrkes-NM er en av de viktigste begivenhetene for yrkesfagene. Mesterskapet inspirerer og rekrutterer til yrkesfaglig utdanning og fungerer som uttak til internasjonale yrkeskonkurranser (Yrkes EM og Yrkes VM).

Norgesmesterskapet ble en av messens store begivenheter, og i kategorien "Lette kjøretøy" stakk Simen Totland Bergsholm av med både gullmedalje og nye MwH-plagg til vår og sommer.


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres