Wimbledon | Målsøm inspirasjon

Wimbledon | Målsøm inspirasjon

En gang i året, ved det hellige gresset i All England Lawn Tennis and Croquet Club samles tennisens elite med velkledd publikum fra hele verden. Verdens eldste tennisturnering Wimbledon er ikke bare en sportslig begivenhet, men også en arena der mote får skinne like mye som eksepsjonelle ferdigheter på banen. Fra tidløs hvit tennis-stil til klassiske og moderne skreddersydde antrekk, er Wimbledon et ikonisk sted der mote har blitt en del av turneringens identitet.

Vi har samlet våre favoritter og flere bemerkelsesverdige antrekk fra årets stevne.

Ps! Ser du noe du liker? Vi kan gjenskape antrekket og personliggjøre det kun for deg med vår målsøm og made-to-order sko

Tennis legenden Roger Federer i en tidløs beige linmiks dress. Et lekkert spill på avslappet dress med formelle detaljer kombinert med en klassisk blå stripet skjorte og slips med polka dotter. 


David Beckham blir ofte ansett som et stilikon - her viser han at rollen ikke er feilplassert. Klassisk beige blazer med lett og myk konstruksjon kombinert med kremhvite bukser, hvit skjorte og tilbehør i en mørkere tone.

Noe som også fanget blikket vårt var antrekket til moren, Sandra, ikledd en mindre tradisjonell men forfriskende grønn dobbeltspent club blazer med ekstra vide, spisse slag.


Daniel Craig er en kjær kilde til inspirasjon for flere herregarderober der ute. Skuespilleren dukket opp i full grå enkeltspent lindress med myk konstruksjon, en klassisk oxford button-down skjorte, et tonalt slips og lommetørkle med kontrast. 


Parallelt med tennisturneringen i London var det løpshelg ved Silverstone og Formel 1 stjernene ankom byen i klassisk sommerlig stil. Charles Leclerc i lin fra topp til tå med skjorte og ukonstruert stripet lindress. 


Som Charles, dukket også Pierre Gasly opp etter grand prix løpet. Hakket mer dresset men fortsatt avslappet i klassisk marineblå dobbeltspent club blazer, hvite chinos og tassel loafers i semsket skinn. En tidløs kombo som neppe slår feil uansett om du skal til Wimbledon, i bryllup, hagefest eller bare en hyggelig lunsj.


Enda en Formel 1 stjerne dukket opp i klassisk tennis-hvit, George Russel i full hvit dobbeltspent lindress paret med en lysere skjorte i chambray. Med en liten rød detalj i brystlommen og knapper matcher han fint med kjæresten som stilte i en oversized safari blazer i rød sommer tweed og skjorte med tykke striper. 


Golf eliten møtte opp på en litt annen plen enn det de gjerne er vandt til. Her er det mange kontraster mellom antrekkene men de har fortsatt klart å beholde en slags harmonisk tilhørighet. Justin Thomas og Rickie Fowler i klassiske lyse 3-delte dresser side om side med Jordan Spieth som heller valgte en stålblå bomullsdress i retningen soft tailoring.

Samlet har de flere kjekke detaljer å legge merke til. Valg av sko i horsebit loafers, semsket single monk strap og hvite tennis sneakers reflekterer godt hvor formaliteten i antrekkene ligger. De har valgt hvert sitt uttrykk i skjortevalgene med ren hvit skjorte, stripet og stripet winchester. Dressene har ellers rene linjer uten at noe skal overdøve det andre. Enkeltspente jakker med markerte flap lommer, tilhørende spisse eller hakket slag samt flat-front bukser uten legg.


Noen foretrekker smale snitt, andre ønsker det gjerne på den løsere siden. Både Jonah Hauer-King & Corey Mylchreest bærer antrekk i marineblå lin med forskjellige uttrykk. Jonah i en slim dobbeltspent dress som et sommerlig alternativ på den klassiske uniformen. Corey viser en mer avslappet stil med løse plisserte bukser kombinert med en popover skjorte (noe vi selv har hatt gleden av å lage mye av) 


Skuespiller Tom Hiddleston ser også ut til å foretrekke et smalere snitt. Her i to forskjellige marineblå lindresser. Et klassisk alternativ i nyanser av blå med ukonstruert dobbeltspent dress, lys dresskjorte og strikket slips for et behagelig alternativ til den klassiske uniformen i varmen. Tom viser også frem et mønstret antrekk med enkeltspent stripet dress og button-down skjorte.


Skuespiller Andrew Garfield med to fantastiske antrekk her. Dobbeltspent sandfarget dress med bredt jakkeslag, høye ermehull og vinklede skuldre med "roped shoulders" for et ekstra maskulint uttrykk. 

I antrekk nummer to finner vi en ufôret odd jacket med integrert krage stropp på hakket slag, en syrin western skjorte med perlemor trykknapper og plisserte chinos.


Her på huset er vi like glade i elegante dresser som vi er en grovere stil da mange av plaggene vi regner som klassikere i dag stammer fra det militære. Safari skjorten er intet unntak. Avbildet ser du Alexa Chung ikledd en lett safari skjorte med langer ermer, brystlommer og skulderstropper. Et funksjonelt uttrykk vi liker godt å gjenskape i både skjorter og lette ytterjakker på målsøm. Her sammen med Tom Sturridge ikledd en strukturert sport coat med hundetannmønster og brede hakkede slag.


 

Cricket spilleren Sam Curran dukket opp i en beige dobbeltspent bomullsdress, klassisk hvit skjorte, slips med lyse blå detaljer og fullfører antrekket med et par mørkebrune penny loafers i semsket skinn.


 

Skuespiller Orlando Bloom i marineblå windowpane dress med stripet skjorte og strikket slips. Jakken ser ut til å ha sportslige preg med flap på brystlommen samt integrert krage stropp. 


Skuespiller Fabien Frankel i en lysere grå dobbeltspent dress, hvit skjorte med gyllen kragestang, grenadine slips og tassel loafers. Et sofistikert antrekk med kvalitetsbevisste detaljer.


Artist Nick Jonas i et antrekk med leken miks av formelle og uformelle detaljer. Kremhvit enkeltspent dress hvor jakken ser ut til å ha patch lommer med flaps gir automatisk et mer avslappet uttrykk. Kombinert med en stripet winchester skjorte og mørkt slips som vanligvis regnes veldig formelt har han fullført antrekket med smarte men avslappede brune chelsea boots.


Filmprodusent og regissør Judd Apatow i en frisk lys blå tartan sport coat, antageligvis i en miks av lin. 


Skuespiller Benedict Cumberbatch i en lysere blåfarget dress. Kombinert med en mer kontemporær hvit dresskjorte og mønstret slips.


 

Skuespiller Stanley Tucci blir ofte observert i skreddersydde plagg og er ikke redd for å leke med verken detaljer eller farger. Her i en kombinasjon av beige blazer, hvit linskjorte, marineblå bukser og beige oxford sko i semsket skinn med et lite hint av rosa i sokker og såle for å matche med sin kone Felicity Blunt (som dessuten møtte opp i en hel rosa dress).


Blazer og shorts er en noe mer uvanlig kombinasjon. Utført på riktig vis kan det være en sommerlig statement look man sent vil glemme. Dobbeltspent blazer i hvit lin med matchende shorts og klassisk stripete skjorte sett her på bloggeren Chiara Ferragni.


I vårt målsøm program tilbyr vi deg perfekt passform og unik design, alt etter din personlige preferanse. Ønsker du å gjenskape antrekkene fra dette innlegget eller høre mer om hva vi kan lage for deg?


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres