Profesjonell stil: Hva skal man gå med på jobb?

Profesjonell stil: Hva skal man gå med på jobb?

Hva vil det si å kle seg profesjonelt?

Profesjonell stil går utover klær – det er et uttrykk for selvtillit og kompetanse. Ditt førsteinntrykk er avgjørende i arbeidslivet, og klærne du velger spiller en sentral rolle.

Fundamentet: Skjorten og Buksen

Velsittende skjorter og bukser er essensielt. Basis skjortene i hvit, lyseblå, striper og små ruter er tidløse valg som passer til alt. Kombiner dem med stoffbukser og chinos eller til og med jeans i mer avslappede arbeidsmiljø. Dette er enkle men viktige plagg som danner grunnlaget for din profesjonelle garderobe. Da er det spesielt viktig at alt sitter perfekt.
Allsidigheten til en oxford skjorte, like fin med stoffbukse og jeans.
Klassisk dressbukse - romslig og komfortabel med flatterende linjer i rynkebestandig ull, perfekt til jobb hele året.
Om arbeidsplassen tillater det er sporty & casual en populær måte å kle seg. Her med målsøm chinos i en smalere passform, sneakers og en mykere skjorte.
Tradisjonell button down krage som ikke forsvinner under genseren
Den klassiske hvite dresskjorten er allsidig og kan brukes til det meste. (Mads Mikkelsen - Hannibal, NBC)
Avslappet men velkledd; skjorte med avslappet button down krage og business vennlige striper kombinert med myke, sesongriktige flanellbukser.
 
Er man ekstra glad i skjorter og detaljer med sjel er håndsydd veien å gå. MwH håndsydd målsøm skjorte med "one piece" krage.
Ser du noe du liker? Lag bukser og skjorter med MWH målsøm:

En Personlig Touch: Dressen og Blazeren

En dress eller blazer gir en helt spesiell utstråling på jobb og kan reflektere deg og din arbeidsplass. Detaljer og passform burde tilpasses til deg og ditt yrke for å sikre komfort og sette riktig uttrykk på antrekkene. Her spiller tjenester som målsøm en kritisk rolle hvor du får veiledning og muligheten til å velge akkurat det som passer deg.
Mellomgrå dress i rynkebestandig ull til bruk hele året. Et mildere uttrykk, sammenlignet med den klassiske mørke business dressen. Kombinert med stripet skjorte og mønstret slips.
Mørk og formell business dress har oftest mye struktur i jakken. Detaljer som spisse slag, innsvingt profil og strukturerte skuldre gir et stilrent maskulint uttrykk, her i en klassisk power suit (Gabriel Macht - Suits, USA Network)
En moderne vri på den tradisjonelle blazeren med avslappede detaljer. Halv-fôret, myke skuldre og påsydde patch lommer gjør dette til en utmerket og allsidig jakke.
Denne dressen er nok mye mer avslappet enn det man skulle tro ved første øyekast. Dobbeltspent dress i lettere flanell med påsydde patch lommer og myk konstruksjon i skuldre og bryst. Den innsvingte passformen skjuler hvor romslig og behagelig jakken egentlig er. 
Når kleskoden på jobb tillater dress som ikke er så stivt kan en alternativ farge friske opp i garderoben. MwH målsøm dress i olivengrønn med 3-2 knappestilling og myke detaljer. 
Blazer / Sport coat og jeans ser vi mye av i den moderne jobbgarderoben. Gjort på riktig vis vil man fortsatt fremstå som profesjonell og ordentlig. Ikke gå i fellen hvor man kombinerer den glatte, formelle blazeren eller dressjakken med jeans! Velg heller noe med litt struktur og tekstur.
Komplett dress i 3 deler. Vesten er et ekstra kjekt tillegg til deg som ønsker å kle opp dressen. Kombinert her med club krage skjorte og polka dot slips.
Kombiner med slips og annet tilbehør som passer din stil og smak. Her er det lav terskel for å introdusere litt farge i det som ellers kan bli mye grått og blått. 
Rosa og marineblå er en klassisk kombo. Det er lite som skal til for å friske opp jobbantrekket med tilbehør som slips, lommetørkler eller fargerike strømper.
Vi foretrekker helst å kle oss opp til jobb - hva med deg? Colin Firth ikledd dobbeltspent dress med prince of wales mønster, dobbel split og skråstilte lommer. (Kingsman: The Secret Service, 20th Century Studios)
Velg akkurat den dressen og blazeren som passer deg og dine behov i vårt målsøm program:

Praktisk og Stilfullt: Yttertøy

Yttertøy gir siste touch til antrekket ditt. En klassisk ytterfrakk eller trenchcoat beskytter mot vær og gir sofistikert profesjonell stil. Ønsker du noe mer sportslig kan field- og safarijakker gi en unik og velkledd vri.
MwH målsøm field jacket i vannavstøtende flanell. Made bruker jakken over alt fra jobbdressen til t-skjorten.
Akkurat som dressen vil ytterfrakken variere i formalitet, men du kan være sikker på at den løfter jobbantrekket ditt i den kjøligere sesongen. MwH målsøm enkeltspent frakk i eksklusiv kasjmir.
Carcoat - en lettere frakk, oftest vannavstøtende og enkel å bære rundt hele året. I moderne tid har dette blitt en populær modell å bruke over business dressen.
Kjent for sitt løsere snitt, påsydde lommer med klaff og særegne mansjetter - den dobbeltspente "polo frakken" har gjort et tydelig comeback. Tradisjonelt lages frakken i kamelhår for en myk, avslappet overflate. I nyere tid har modellen funnet sitt sted i den profesjonelle garderoben - her i marineblå ull med fiskebensmønster. 
Safarijakken er en lett, ufôret jakke opprinnelig skapt til hverdag og reise. Den fungerer også som et sporty men sofistikert alternativ til blazeren. Dette er en jakke vi selv har blitt glad i, både med og uten belte.
Design din jakke eller frakk med vår målsøm for yttertøy:

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres