PITTI UOMO - Målsøm inspirasjon

PITTI UOMO - Målsøm inspirasjon

Inspirasjon til fornyet garderobe

Pitti Uomo - den viktigste herremote messen i verden gjorde nok et comeback for vinteren 2023. Gatene i Firenze og det historiske Fortezza da Basso ble samlepunkt for lidenskap, stil, tradisjonell håndverk og teknologisk fremskritt i herremoten.
Som ivrige entusiaster inspireres vi av alt og alle som dukker opp på messen. Her er noen av våre favoritter fra Pitti Uomo 103.
 
Basis-dressene i sesongriktige stoff dukket selvfølgelig opp. Flere varianter av tyngre ull og flanell ble observert på innsiden av festningen.
Dobbeltspent dress i kremhvit flanell - perfekt til tørre, solfylte vinterdager!
Kamelbrun dress i 3 deler kombinert med club collar skjorte, kragestang og slips i shantung silke. 
Elegant "three-piece" (3-delt) pinstripe dress. Enkeltspent med "3 roll 2" knepping, bukser med legg, skjorte med dobbelmansjett.
 
Lekker dobbeltspent donegal tweed jakke. Stripet skjorte med avrundet club krage.
En trend vi ser mye av under årets oppmøtende er plagg med mønster - både klassiske og dristige varianter.
Årets farger til høst og vinter ser ut til å være enkle, hvor nyanser av hvit, grå, beige, brun og blå ser ut til å dominere. Med bruk av mønster, hint av farger og små detaljer blir det likevel interessant!
Varme jordtoner! Brune striper, dobbeltspent flanell med røde detaljer og en pudder rosa kordfløyel dress!
Rutete "Polofrakk" med halvt belte i ryggfold, kombinert med hvite jeans, loafers
Brun dress i tweed med fiskebensmønster, patch pockets, bredt hakket slag og mykt konstruerte skuldre. Paret med mellomblå skjorte og teksturert slips.
Blackwatch tartan i både jakke og frakk!
Gun club jakke med patch pockets og brystlomme. Et eldre snitt med lukking i 3 knapper.
Moderne sport coat med interessant rutete vev i beige, samt enkle chinos og høyhalset genser. Klassisk "three-piece" tre-delt dress i mørk grå Glen plaid og skjorte med blå bengal striper. 
Nyanser av brunt med blå og grønne detaljer. Antrekk med dominante jordtoner.
Hos årets deltakere var det mange klassiske rutete mønster å finne. Spesielt mange gikk med Glen plaid, hundetann og gun club.
Sesongriktig grå dress i ullflanell med Glen plaid / Prince of Wales mønster. I bakgrunnen ser man også en grå windowpane dress. 
Brune bukser i børstet flanell med puppytooth mønster, kremhvit dobbeltspent jakke i ull og skjorte med ekstra stor button-down krage i lett denim. 
 
Dobbeltspent glen plaid jakke med ekstra breie slag og patch pockets i beige og blå. Enkel hvit strikkegenser og beige bukser med legg. 
Klassiske gun club check jakker med mønster i forskjellige størrelser. Et allsidig mønster med mye å tilby i garderoben.
Full dress i hundetann mønster. Et dristig men klassisk valg! Nok en gang ser vi bukser med legg.
Dette er også en full dress i hundetann men en mer subtil variant: micro "puppytooth". Kombinert med en enkel skjorte, og komplimenterende tilbehør.  
Lys rosa glen plaid i tre-delt dress til dame. Skråstilte lommer og en mindre avrundet jakkebunn gir dressen et skarpere preg.
Sesongriktige stoff! i jordtoner Klassisk donegal tweed med sine kjente "flekker" og håndvevde sjarm. Bukse og rutet jakke i børstet flanell over myk kasjmir strikkegenser
 
Fargerik sport coat i flanell med sjøgrønn base og kontraster i brun, orange og blå. Frakken er også fremstilt i myk flanell med fiskebensmønster og kjekke detaljer i lomme og mansjett. Sporty eleganse med passende armbåndsur. 
 
Brun glen plaid over kremhvite bukser, strikkegenser og denim skjorte. Hva synes du om å poppe skjortekragen over rullekragen?
Dobbeltspent glen plaid dress med ekstra brede slag og "rope shoulders".
Til høyre en røffere, mer avslappet kombinasjon med denim og boots. Leken sammensetning av "tattersall" og hundetann. 
 
Det er ingen tvil om at klassiske ruter gjør et sterkt inntrykk i vintersesongen for 2023. Vi setter fokuset over til flere kjekke antrekk.
 
Burgunder kordfløyel dress til henne, med blazer knapper og brede slag. Knappehull sydd med kontrasttråder gir et ekstra personlig preg. 
Power suit! Pinstripe dobbeltkneppet dress i klassisk marineblå.
Gul tre-delt dress i kordfløyel - ikke for den sjenerte. Komplimenterende stripet skjorte og slips. 
Kjekke alternativ til sport coats og blazere. Jakke-produkter og overskjorter!
Beltet safarijakke kan fremstilles i mange kjekke stoffer til både vinter og sommer. En av våre favoritter!
Klassisk "field jacket"Militært inspirert og et solid ytterplagg til en velkledd og avslappet garderobe. Her fremstilt i olivengrønn kanvas (bomull). Kombinert med flanellbukser og skjorte i grov denim.
Overskjorte i flanell. Mykt konstruert og lett på kroppen. Safari-stil med brystlommer, kombinert med kremhvite buksed med legg og sidejustering.
Hva med det formelle kveldsantrekket? Smokingen har også sin plass på messens festligheter.
Klassisk sort smoking, ren eleganse
Kreativ smoking. Bukser i tartan mønster, smoking jakke i velvet med sjalskrage og "Frog Toggle" lukking over Made with Hart målsøm skjorte
Dobbeltkneppet hvit smoking med ekstra bred sjalskrage.
Double trouble hvit smoking og velvet slippers
 
Var det noe som falt i smak? 
PITTI UOMO er tilbake sommeren 2023 med mer inspirasjon til den varmere sesongen.

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres