Pitti Uomo 101 - Inspirasjon

Pitti Uomo 101 - Inspirasjon
Tekst: MwH v/ Sebastian Gudmestad Kaddour
Bilder: Instagram, se fotokreditering

 

Pitti Uomo, ved Fortezza da Basso i Firenze er som hellig grunn for herremote. Det er en fantastisk arena for vekst & utvikling - et unikt samlepunkt for lidenskap til fagområdet. 

Messen er først og fremst til for handel og redaksjon. Samtidig byr det på spennende networking og stevner med likesinnede mennesker. Det sier seg selv at en slik begivenhet dekkes tungt i mediene. Perfekt for å finne inspirasjon til både kvinner og menn med særlig interesse for tidløs- og kontemporær "menswear"!

Dette er en samling av våre favoritt antrekk og detaljer fra den sartoriale siden av Pitti Immagine Uomo 101!

Først noen kjekke detaljer!

 

 

 

Som tidligere spådd av oss har farge trenden for sesongene holdt seg til dominerende innslag av brun, rød og diverse jord-toner, med komplementerende farger.

(sjekk: Høstens trender - klikk her)

 

 

Det var mye off-white å finne på sesongens messe. En varm, nøytral base til å heve resten av antrekket slår sjeldent feil. Særlig når det kombineres med myke toner av beige og brun! Velkledde damer og herrer ble observert med denne særdeles herlige komboen.

 

 

Yttertøy var også et viktig tillegg i vinterkulden. Et hav av frakker ble observert. Blant andre var det disse som fanget blikket vårt

 

 

Sist men ikke minst, innslag av farger! Pitti har i tradisjonstro såkalte "peacocks" tilstede som skiller seg drastisk ut fra mengden med fargerike, spreke og unike antrekk. Vi valgte heller å fokusere på andre deltakere for denne gang med unntak av det siste bildet.

For tiden går det mye i såkalt "relaxed tailoring" hvor avslappede elementer integreres i alt av dress og yttertøy. Mange av bildene fra årets Pitti Uomo viser til dette. Fra lommer til valg av stoff, myke konstruksjoner, fjerning av fôr, ustrukturerte skuldre og mye mer! Utrolig kjekt å ha til antrekk hvor enkelhet og komfort gjerne prioriteres.

Vi tar med oss mye gøy inspirasjon fra Pitti Uomo og har allerede muligheten til å bruke mye av det vi har sett i vår egen målsøm - vi gleder oss allerede til hva sommeren har å by på med Pitti Uomo 102!

Les mer om vår målsøm og bestill time for konsultasjon her: Målsøm - Made with Hart


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres