Målsøm inspirasjon - Høst & Vinter 2022

Målsøm inspirasjon - Høst & Vinter 2022

Vel overstått sommer - har du tenkt å bestille målsøm til høsten er tiden inne! Denne høsten finner du et bredt utvalg av klassiske favoritter, spennende nyheter og eksklusive tekstiler i vårt målsøm program. Legg inn bestillingen i dag, og om noen få uker har du nytt antrekk.

BESTILL MÅLSØM HER

La deg inspirere av høstens farger og stoff!

Det er få stoff i verden som kjennetegner høst- og vinter like godt som flanell. Det er en klassisk favoritt til garderoben som fungerer like godt til full dress som den gjør til separate bukser og blazere.

Vi anbefaler bukser med sidejustering istedenfor beltehemper for et rent uttrykk, samt jakker med myke skuldre for å virkelig utnytte det behagelige stoffet. 

Mønster og tekstur skaper dybde og uttrykk i garderoben. Her er det rom for elegant og livlig spill. Sammen med det tidløse ser vi at diverse striper og ruter gjør et velfortjent comeback i dagens trender. Vi tilbyr et mangfold av lekre mønster & teksturer å velge blant!

BESTILL MÅLSØM HER

En klassisk, flatterende frakk er en av kjernene i høst- & vinter-garderoben. Den skal holde deg varm og beskyttet mot vind og vær. Velg trenchcoat-en som et lett og vanntett alternativ i høst eller en robust ullfrakk til den kjølige vinteren.

Lys opp den mørke årstiden med festantrekket! Ingenting er som å møte opp elegant og velkledd til et hvert event. Perfekt til formelle bryllup, bursdager med runde tall, galla og ikke minst jul & nyttår. Vi hjelper deg med det ultimate antrekket til feiringen.

BESTILL FESTANTREKKET - KLIKK HER

 Mer inspirasjon


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres