Høstens trender - Made with Hart

Høstens trender - Made with Hart

 

Vi har troen på å videreføre lidenskapen for en kvalitetsrik, sartorial garderobe hos velkledde damer og herrer - noe vi har hatt gleden av å tilby i 10 år!

Stoffbøkene er oppdatert med det vi har blitt inspirert av fra sesongens vakre farger, mønster, plagg og stoff!

Book målsøm time hos oss i dag - sammen lager vi din drømmegarderobe!

Klikk her for booking og mer info om vårt målsøm program

 

Brun

En av de beste, kanskje mest undervurderte kjernene en kan ha i sin garderobe til bruk i smart casual og business antrekk.

 

Denne allsidige nøytrale fargen leveres i alle mulige nyanser. Brun fungerer som et behagelig standpunkt for å heve resten av antrekket basert på de utallige variasjonen fargen kan ha.Black Watch (Blackwatch)

Dette tartan-mønsteret er et av verdens mest gjenkjennelige og har fulgt sine røtter i det skotske militæret siden opprinnelsen av infanteribataljonen i 1739. Mønsteret har med tiden funnet sin plass som et trygt ledd i både dame- og herregarderoben. En harmonisk kombinasjon av farger og et perfekt alternativ til den som ønsker et dristig men også nedtonet mønster.

 

Rød

Rødt er et balansespill i herremoten - det kan være sprekt og lidenskapelig men slår seg godt til ro i det elegante med store muligheter for lek i assesoarer og plagg. De forskjellige fargene kan gi deg stor bredde i garderoben for sammensetning av antrekk.

Hvor befinner du deg på fargepaletten? 

 

 BOOK TIME FOR MÅLSØM HER


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres